Papa di Grazzi gaat Nieuweroord helemaal los maken

Nieuweroord – Voor wie op zoek is naar een geweldig feest , die kan aan komende zaterdag in Nieuweroord helemaal zijn hart ophalen.

Alweer voor de derde keer heeft jeugdsoos ‘The Bronx’ in dorpshuis ‘De Vuurkörf ’ de nacht van Nieuweroord. Voorgaande jaren waren een groot succes. Dit jaar gaan ze er weer helemaal voor, niemand anders als de band Papa di GRAZZI En radio olympia zullen het dorpshuis de Vuurkörf in Nieuweroord compleet vullen met muziek en gezelligheid.

Helemaal gek, supermuzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven.
Papa di Grazzi is meer dan een band. Het is een soort theatrale show met maffe taferelen afgewisseld met muzikale hoogstandjes. Een band met een spraakmakende zanger, twee fantastische zangeressen, superlenige sexy danseressen, top musici w.o. ook blazers, met eigen apparatuur afgesteld om een topshow te kunnen waarborgen w.o. een superscherpe 6 mm Led Wall, superdeluxe geluid en een licht systeem die je elders in Nederland amper bij Top 100 bands tegen zult komen. Papa di Grazzi heeft het allemaal. Het kan bij Papa di Grazzi niet op.
De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers. Ook de de o zo populaire all time classic hits en de ,, u vraagt wij spelen ” momentjes komen ruimschoots aan bod. Daarbij worden bepaalde liedjes in een Papa di Grazzi sound getransformeerd en wordt het geheel op de o zo speciale Papa di Grazzi wijze neergezet.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij cafetaria Troost in Noordscheschut en bij Janny Haveman, Slag 1 in Nieuweroord en aan de zaal .

https://youtu.be/yLsRSs8OYdA

foto: The Bronx