Nieuw theaterprogramma de tamboer compleet

Hoogeveen – Het nieuwe theaterprogramma van Theater De Tamboer is bekend! Directeur Pieter-Bas Rebers overhandigde afgelopen vrijdag het eerste exemplaar aan Wethouder Erik Giethoorn. Vanaf september 2018 reizen onder meer Waylon, Slagerij van Kampen, De Kleine Zeemeermin, Jan Smit, Tineke Schouten, Racoon, Freek de Jonge, Van der Laan & Woe, Dirk Scheele, Karin Bloemen en Youp van ’t Hek af naar Hoogeveen. En dat is nog maar een kleine greep uit het gevarieerde aanbod. Pieter-Bas Rebers is ontzettend enthousiast over het programma. “We zijn erin geslaagd om een prachtig programma samen te stellen met bijzondere pareltjes. We halen zelfs de landelijke première van de familievoorstelling Assepoester naar Hoogeveen, dat is toch geweldig?

DI-RECT, Youp van ’t Hek, De Notenkraker, Assepoester en meer!

Magazine

De Tamboer maakte sinds maart wekelijks nieuwe voorstellingen voor theaterseizoen 2018-2019 bekend. Het Tamboer-magazine met daarin het complete programma is deze week huis-aan-huis verspreid in en rondom Hoogeveen. Ook is het magazine verkrijgbaar bij De Tamboer of aan te vragen via de klantenservice.
De Tamboer is er voor iedereen!
De Tamboer zet de ingezette koers van de afgelopen jaren voort: het theater is er voor iedereen. Met de sterke educatieve Hoogeveen trajecten zoals de Kunstcarrousel en het Cultuurmenu komen kinderen van de basis- en middelbare school minstens één keer in De Tamboer voor een voorstellingsbezoek of workshop. De Tamboer ook het komende seizoen opnieuw de vaste Tientjesactie, waarmee jongeren tot 22 jaar op de avond van de voorstelling zelf voor € 10,- naar binnen mogen.
En ook in het nieuwe seizoen is er natuurlijk volop ruimte voor regionale activiteiten en projecten. Denk aan gezamenlijke culturele projecten als U!TdagenD Hoogeveen en het Hartje Winter Festival, maar ook optredens van regionale gezelschappen of muzikanten zoals ’t Aol Volk en Maurice Mulderij.

Tip

Waar kijkt directeur Pieter-Bas zelf het meeste naar uit? “Dat is een lastige keuze, want het liefste zit ik iedere avond in de zaal natuurlijk! Om bezoekers te spreken, om de sfeer in het theater te voelen en ervaren. Persoonlijk kijk ik erg uit naar Talent on the Move. Dit is een samenwerking tussen Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam, waarin derdejaars dansstudenten de veelzijdigheid van de moderne dans laten zien. Maar ik ben ook heel benieuwd naar Joe Louis Walker op het Bluesfestival, één van de laatste levende Blueslegendes die ook is opgenomen in de Blues Hall of Fame. Het is echt bijzonder dat we hem naar Hoogeveen weten te halen.”