Muziekweekend Pesse gaat van start!

Pesse – Het Muziekweekend in Pesse gaat weer van start. Het is bij aanvang om half 9 al erg druk en gezellig.

Om half 9 start Miss Montreal als eerste band de avond. Daarna zullen ook Kensington en Rowwen Hèze het podium betreden.

Meer informatie volgt gedurende de avond.

Update 21:30 uur

Miss Montreal heeft afscheid genomen van het publiek. Het halve publiek stond bij aanvang nog buiten op het terrein, maar liep naar binnen zodra de eerste muzieknoten te horen waren vanuit de tent. Het festival is flink druk en de sfeer zit er goed in, maar is niet uitverkocht. Toch is de aanloop groot en kwamen er om 21:00 uur nog mensen het terrein op. Om 22:00 uur begint Rowwen Hèze.

Update 22:15 uur

Rowwen Hèze is hun optreden gestart en waar een deel van het publiek in de pauze buiten stond, werd het door de band al gauw naar binnen toe getrokken. Het bekend nummer Bestel maar doet het goed bij het publiek dat luidkeels mee zingt.

Update 23:00 uur

Rowwen Hèze heeft er een flink feest van gemaakt met veel bekende nummers die het publiek luidkeels mee zingt. Om 23:30 uur begint Kensington als laatste band van vanavond.

Update 00:50 uur

Kensington heeft om half 12 hun optreden geopend als laatste van de avond. Zij hebben duidelijk veel mensen naar het festival getrokken, de tent stond dan ook bomvol! Helaas zijn er mede door de drukte dan ook geen foto’s van hen gemaakt.