Musicals in Concert door Musicalgroep Hoogeveen

Op vrijdag 28 juni sluit MMT-producties Hoogeveen het seizoen af met een spetterend musicalconcert door de Musicalgroep Hoogeveen in de Vredehorst, aan de zuidwoldigerweg 32 te Hoogeveen.
Het concert maakt onderdeel uit van de Maand van de Amateurkunst Hoogeveen. Onder de slogan ‘wij tonen onze culturele passie’ staat cultureel Hoogeveen de hele maand juni al in de spotlights en vrijdag dus de Musicalgroep Hoogeveen.


Het wordt een heerlijke vrolijke avond. Als het concert om 20.00 uur begint zal de musicalgroep een groot aantal musicalsongs ten gehore brengen. Dit keer niet met een groot decor en veel toneelspel, maar zoals de titel ‘Musicals in Concert’ aangeeft gaat het dit concert vooral om zingen met veel enthousiasme.
Op het programma staan liederen uit onder andere de musicals Soldaat van Oranje, The Greatest Showman, Grease, Waitress en Mamma Mia.

MMT-producties Hoogeveen heeft een druk seizoen achter de rug. Naast de musical Oliver, die in maart in Theater De Tamboer werd gespeeld werkte MMT uitgebreid mee aan het Stadslichtfestival 2023. Daarnaast organiseerde MMT de Sinterklaasintocht in Hoogeveen, nam het een Sinterklaasfilm op voor het onderwijs en gaf de jeugdafdeling diverse voorstellingen in De Tamboer.
Als laatste organiseerde MMT-producties de Maand van de Amateurkunst Hoogeveen, een nieuw evenement voor Hoogeveen dat dit weekend zijn feestelijke afsluiting kent met zaterdag een grote culturele dag in de Hoofdstraat van Hoogeveen.

Ook voor seizoen 24-25 staan er alweer heel wat activiteiten op de planning. Naast dat in september de kinder- en jeugdmusicalklassen weer van start gaan, organiseert MMT wederom de Sinterklaasintocht en maakt het weer een sinterklaasfilm. Nieuw is de Hoogeveense Sinterklaas Show die wordt geproduceerd op zondag 24 november in Theater De Tamboer. Maar daar blijft het niet bij. Uiteraard doet MMT weer mee aan het Stadslichtfestival 2024, wordt er een prachtig kerstconcert gegeven op 21 december met alle musicalklassen en de volwassengroep.
In januari 2025 start de volwassengroep tevens met de nieuwe musicalproductie. Wat dat wordt is nog geheim, maar dat het een leuke voorstelling wordt dat weten we zeker.

Maar nu eerst vrijdag de afsluiting van dit prachtige seizoen door de Musicalgroep Hoogeveen met Musicals in Concert.
Kaarten zijn vrijdag voor het concert in de Vredehorst te koop of te reserveren via: www.mmtproductieshoogeveen.nl