Amusement

Line-up Irish festival definitief

Hoogeveen – In oktober is het weer zover. Tijdens het Irish festival in De Tamboer waan je je voor even in een Ierse pub. Een avond lang genieten van heerlijke, swingende en vrolijke Ierse muziek, prachtige traditionele jigs & reels. Met de toevoeging van de Keltic Kats en Island Songs is de internationale line-up nu compleet. Hoogeveen kan zich opmaken voor dé perfecte Ierse avond uit.

 

Keltic Kats wegens groot succes weer van de partij
Al eerder maakte De Tamboer bekend dat Drops of Green, Boxing Banjo, Dubh Linn en Chris Leonard met The Fox & Bucks acte de présence geven. Ieder met hun eigen sound. Wegens succes is daar nu dus ook Keltic Kats aan toegevoegd. Geen onbekende voor het Hoogeveens publiek. Al eerder werden ze warm onthaald en nu zijn ze terug! De nieuwe en unieke sound van de Island Songs maken de lijst compleet. Krachtige melodieën van de eilanden Kreta en Ierland brengen mooie tradities tot leven!

 

Trommel je vrienden op voor een heerlijke avond uit. En dit alles onder het genot van een Guinness of Murphy’s Red. Kaarten voor zaterdag 1 oktober zijn verkrijgbaar via detamboer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen