Amusement

Kunstwark in ’t Park pakt feestelijk uit in de 10e editie!

Hoogeveen-Het evenement is niet meer weg te denken uit Hoogeveen. Even terugblikkend naar de 1e editie die plaats vond in het Zuiderpark onder de naam “Kunst aan de Vaart” het was groots opgezet, maar niet helemaal geslaagd. Er werd al snel uitgeweken naar de huidige locatie van Jannes van de Sleedenhuis, waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Dit is nog steeds een succes, voor de bewoners, voor iedereen die de mooie kunst komt bekijken en waar ontmoeten centraal staat en voor de kunstenaars een prachtige plek om hun kunst te presenteren.
Het wordt weer groots, breed en divers op de kunstmarkt van Kunstwark in ’t Park. Maar liefst 70 deelnemers doen mee, met een grote diversiteit aan kunstvormen en technieken.

Het vindt plaats op a.s. zaterdag 3 juni can 11.00-17.00 u, op het terrein van NNCZ Jannes van de Sleedenhuis, locatie Wolfsbos, Valkenlaan 5 in Hoogeveen. De zorginstelling verzorgd ook de catering.
Iedereen kan gezellig zitten op het terras of rondom de tent met muziek van Arnoud Kas, de poptroubadour die zichzelf begeleid op gitaar. Heeft u een verzoeknummer, dan kunt u dit bij hem aanvragen.

Op het andere veld gaat Marco Jassies, graffiti-kunstenaar en nog twee personen, ons weer verrassen met een mooi nieuw project.
In het kader van de 10e editie, is er een speciale actie nl “Pakketje Kunst” Een groot deel van de kunstenaars heeft een klein kunstwerkje gemaakt en dit gratis ter beschikking gesteld. Bezoekers kunnen dit “Pakketje Kunst” kopen voor 7,50 euro, maar een vrijwillige gift is ook welkom, het is wel een verrassing wat er in zit! De opbrengst van deze actie gaat naar de Stichting “De Wensambulance”, die ook met een kraam op de kunstmarkt staat. De medewerkers vertellen u graag wat deze stichting inhoudt. De “Pakketjes Kunst” zijn te koop op de kraam van “De Wensambulance”.

De organisatie van “Kunstwark in ’t Park is ook dringend op zoek naar werkgroepleden op vrijwillige basis. Heb je interesse? Mail je reactie naar kunstwarkintpark@gmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of kom 3 juni sfeer proeven op de kunstmarkt, de organisatie is natuurlijk aanwezig om vragen te beantwoorden.
Kom zoveel mogelijk op de fiets, auto’s graag parkeren op de parkeerplaats van de voetbalvelden of op de parkeerplaats Wolfsboscollege, ingang Wolfsbosstraat.
Toegang van de markt is gratis.

Foto: Paula Bansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen