Amusement

Kunst kieken in ’t Park

Het is bijna zover, de voorbereidingen voor de 9e editie zijn klaar. Zaterdag 28 mei van 11.00-17.00u organiseert Kunstwark in ’t Park een kunstmarkt met 60 kunstenaars met veel uiteenlopende kunstvormen zoals schilderen, keramiek, mooie bewerkingen van hout, metaal en glas, textiel, sieraden, taal, fotografie, recyclekunst, en nog veel meer.

Deze kunst kunt u bewonderen en evt. kopen op de mooie locatie van NNCZ-Wolfsbos, voorheen J v.d.
Sleedenhuis, Valkenlaan 5. Alvast een voorproefje, kijk eens op de Facebook-pagina van Kunstwark in ’t Park, daar worden een groot aantal kunstenaars uit Hoogeveen en omstreken voorgesteld, hier lees je meer over hun werk, voorzien van mooie foto’s. Er is deze dag muziek, dit wordt verzorgd door Edgar Smit, een troubadour uit Emmen. Hebt u een verzoeknummer, een ode aan iemand of iemand in het zonnetje zetten, hij gaat het voor u spelen op gitaar. De catering van de NNCZ-Wolfsbos zorgt voor een hapje en drankje op hun gezellige terras. Voor de bewoners van de NNCZ is het een fantastische dag, waar heel erg van genoten wordt, zowel muziek als kunst.
Wij nodigen u uit om dit moois te bewonderen. Kom zoveel mogelijk op de fiets, eventueel de auto parkeren bij de voetbalvelden aan de Mr.Cramerweg.
Toegang kunstmarkt is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen