Amusement

Komende zondag staan er 2 lokale bands in Café De Lijst

Hoogeveen – Electric Sugar met Stefan Jansen van Tap another Tune in de gelederen en Black River Roots met Rolf Tanger (ex Balance ) in de gelederen. Beide zeker geen onbekenden in café De Lijst. 
THE ELECTRIC SUGAR

The Electric Sugar is een vierkoppige band bestaande uit Thomas Jut (gitaar/vocalen), Stefan Jansen (toetsen/mondharp), Warner kijk in de Vegte (drums) en Camiel Drent (basgitaar). De EP Lead you out, kent 5 nummers die ze 5 maal hebben opgenomen. De versie die ze het beste vonden is op deze EP terecht gekomen. Als recensent probeer je wat je hoort vaak in een hokje te stoppen om het lezers publiek duidelijk te maken wat ze kunnen verwachten. Ik kon The electric Sugar niet pinpointen naar een band toch invloeden zijn er te over. Het pianowerk in de openingstrack Shaking verraad invloeden van Cuby and the Blizzards. Terwijl Ain’t going our way overduidelijk aan The Doors doet denken, zeker hoe na een stevig gitaar gedreven begin, de zang en de mondharmonica zich ontwikkelen.

BLACK RIVER ROOTS

Een feme fatale op zang, opwindende gitaarsolo’s, lazy drums en zompige bassen. Wat wil je nog meer?

Op het menu staat: American Roots Music met een vleugje funk. Deze vijfkoppige band, ooit begonnen als duo, spelen chille verhalende luisterliedjes tot uptempo nummers. Eigen werk afgewisseld met niet voor de hand liggende covers! Britney Spears of de Beatles in een jasje alsof het rechtstreeks uit Tennessee, Mississippi of Louisiana komt? Ja, dat kan… Ze weten daardoor de perfecte ambiance creëren voor de echte muziekliefhebber op ieder festival.

Zang: Kim Kloet
Gitaar/Zang: Richard Vrieze
Banjo/Gitaar/Zang: Reinout van der Veen
Bas/Zang:  Rolf Tanger
Drums: Maikel Tanger

De Lijst is vanaf 16 uur geopend en Electric Sugar begint tegen 16.30 uur.

Entree bedraagt €7,50.

Foto black river roots.
Gemaakt door Tempus Fugit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen