Amusement

Kerstwandelingen Drenthe 2022

Carlo Cornelissen van reisplatform Waanzinnige Wereld kwam tijdens de COVID-pandemie op het idee om meer over Drenthe te delen op zijn website en Instagram pagina en dat leidde vorig jaar rond de kerstperiode tot veel vragen over leuke kerstwandelingen. Carlo besloot hierop aan te haken en een artikel te schrijven met een aantal wandelroutes die de moeite waard zijn om te wandelen tijdens de kerstdagen. Ook dit jaar wordt het geüpdatete artikel al weer veel gelezen.

 

Via de website van Waanzinnige Wereld worden er naast fijne vakantiebestemmingen ook regelmatig leuke tips voor onze eigen provincie gedeeld. Carlo: ‘Tijdens de pandemie zijn we met de gratis Facebook-groep Tips voor Drenthe begonnen om mensen te voorzien van inspiratie om te doen tijdens een periode waarin veel niet mocht. Gelukkig mochten we nog wel lekker naar buiten en er werd dan ook dankbaar van alle tips in de groep gebruik gemaakt.’

 

Inmiddels is het einde van het jaar weer in zicht en dan gaan mensen over het algemeen minder de natuur in. ‘Zonde, maar wel begrijpelijk’, zegt Carlo. ‘Kou en regen houdt mensen meestal binnen, maar juist tijdens de feestdagen is het lekker om even naar buiten te gaan. Het is een fijne afwisseling tijdens alle verplichtingen’.

 

Wie nog een leuke wandelroute voor de kerstdagen zoekt kan het artikel lezen en inspiratie opdoen op de website. Carlo voegt met een knipoog nog toe: ‘Alle wandelroutes in het artikel zijn vrij toegankelijk en geen georganiseerde kerstwandeling. Wel even prettig tijdens die toch al zo sociale dagen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen