Amusement

Kaartverkoop Sweet Harmony Tour OG3NE vandaag gestart

Hoogeveen – De dames van OG3NE keren na hun uitverkochte show van dit voorjaar, op Valentijnsdag 14 februari 2020(!) terug naar De Tamboer met hun gloednieuwe Sweet Harmony Tour. OG3NE behoort na het winnen van The Voice of Holland (2014) en Beste Zangers (2016) definitief tot de top van de Nederlandse muziekwereld. De magische stemmen van zussen Lisa, Amy en Shelley worden begeleid door een liveband. Als voorloper op hun nieuwe theatertour verschijnt er in september 2019 een nieuw album. 

 

Ladies With The Golden Voices

Met de theatertournee Three Times A Lady wisten de zussen avond aan avond uitverkochte zalen te betoveren met hun harmonieuze samenzang, zo ook in De Tamboer. Ook alle tickets voor hun kerstconcerten in het Kurhaus in Scheveningen waren binnen no-time uitverkocht. OG3NE zette zich in 2017 internationaal op de kaart met hun deelname aan het Eurovisie Songfestival, waarna ze met lovende reacties werden overstelpt. Ze ontvingen een Award voor de Beste Vocalen van het festival.

Kaarten voor het theaterconcert zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-2801810 of aan de kassa van De Tamboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen