© Ester Gebuis & Sjoerd van Heumen
Amusement

Jochem Myjer terug in De Tamboer

Hoogeveen – “Lief publiek, Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch? Liefs, Jochem Myjer” Cabaretier Jochem Myjer is dinsdag 19 en woensdag 20 november 2024 terug in De Tamboer met zijn nieuwste voorstelling Net alsof. De kaartverkoop verloopt middels loting. Inschrijven om deel te nemen aan de loting kan van maandag 10 tot en met 11 juni 2024 via https://detamboer.nl/programma/jochem-myjer-net-alsof-2024-in-de-tamboer.

Loting

Iedereen die kans wil maken op kaarten kan zich inschrijven voor loting, van 10 tot en met 11 juni 2024 via https://detamboer.nl/programma/jochem-myjer-net-alsof-2024-in-de-tamboer. Het tijdstip van je aanmelding maakt niet uit, zolang er binnen deze twee dagen een inschrijving plaatsvindt.

Na de aanmeldperiode vindt er een geautomatiseerde, anonieme loting plaats. De inschrijvers krijgen uiterlijk 17 juni 2024 een e-mail waarin staat of ze zijn ingeloot.

Toegang

Jochem Myjer speelt zijn nieuwste voorstelling Net alsof op dinsdag 19 en woensdag 20 november 2024 in Theater De Tamboer. Toegang tot de voorstelling is 37,-.

Aankomende evenementen