Amusement

Jeroen van der Boom, Dolf Jansen, Diederik Jekel in November naar de Tamboer

Hoogeveen – Tijdens het culturele openingsfestival U!TdagenD Hoogeveen Anders maakt De Tamboer het nieuwe theaterprogramma voor november bekend. In november reizen Jeroen van der Boom, Dolf Jansen, Diederik Jekel, Stefano Keizers, Wibi Soerjadi, The Dashboard Danglers, Iris Hond, Ancora en Wim Daniëls naar Hoogeveen af. Uitgebreide informatie over het programma is te vinden op www.detamboer.nl, de kaartverkoop is gestart.

 

1 nov: Wim Daniëls – Koken met taal

Taalexpert en graag geziene talkshow-gast Wim Daniëls laat zien wat voor lekkers er allemaal kan worden gemaakt met taal. Want letters, woorden, zinnen en leestekens zijn eigenlijk als de ingrediënten voor het bereiden een maaltijd. Taalkok Wim schotelt de allerlekkerste taalgerechten voor. Gelukkig ligt zijn programma nooit zwaar op de maag.

 

4 + 5 nov: Ancora – Wind in de zeilen

Het gaat goed met Ancora, dat laten ze in Hoogeveen zien. De ingrediënten voor hun liedjes: shantymuziek, Irish folk en pop, waarbij een prominente rol is weggelegd voor de vocalen van het trio. Kenmerkend is de robuuste sound en het aanstekelijke sfeertje.

 

7 nov: Stefano Keizers – Sorry, Baby

Cabaretier Stefano gaat door het stof. Hij biedt zijn excuses aan. Voor het feit dat hij bestaat, dat hij er niet altijd was, dat hij er nooit was, voor zichzelf en voor alle andere mensen.

 

8 nov: Wibi Soerjadi – At the movies

In dit nieuwe concert speelt Wibi uitsluitend muziek uit films. Hij maakte speciale bewerkingen van de muziek uit films als Star Wars, She, The Dark Knight, Once Upon A Time In The West, James Bond, Back To The Future, Schindler’s List en nog veel meer. Op bewonderenswaardige wijze doet Wibi bijzondere concerten en complete orkesten weerklinken uit slechts één vleugel.

 

11 nov: Guido Weijers (UITVERKOCHT!)

De Oudejaarsconference 2020 van Guido Wijers werd voor de zomer al bekend gemaakt en is inmiddels uitverkocht.

 

12 nov: Jeroen van der Boom – Live

Jeroens enorme veelzijdigheid als artiest komt past echt goed tot zijn recht in de intimiteit van het theater. Daarom keert hij dit najaar terug in de theaters met een speciale one-man show. Het belooft een bijzondere en persoonlijke voorstelling waarbij Jeroen je meeneemt langs de vele momenten en hits uit zijn inmiddels omvangrijke carrière.

 

13 nov: Dolf Jansen – Oudejaars 2020

Het jaar begon met stormen, bosbranden, een wereldwijd virus, maar ook het verdwijnen van het dagelijkse “aan tafel!!” van DWDD. Hoe maak je daar in naam van een God naar keuze nog een fijne, vrolijke voorstelling van? Dat is een retorische vraag voor Dolf. Al was het maar omdat hij zich dit jaar voor maar liefst de 31e keer aan de Oudejaars waagt. Ja, de eenendertigste keer, uitroepteken.

 

14 nov: The Dashboard Danglers – Take Me Home

Na veertien jaar volle zalen met de Dutch Eagles vond Jaco van der Steen het tijd voor iets nieuws. The Dashboard Danglers werd geboren uit liefde voor het betere countrylied met meerstemmige vocalen. In Take Me Home vertolken deze topmuzikanten met hun prachtige stemmen bekende hits van Dolly Parton, Kenny Rogers, John Denver en Linda Ronstadt.

 

20 nov: Iris Hond – Home

Iris vertelt in unieke muzikale brieven verhalen over mensen met een uitzonderlijke thuissituatie. Omdat ze geen huis hebben, zich een vreemde voelen in de samenleving of door ziekte niet thuis kunnen wonen. Iris laat zien dat ze een pianiste én componiste van wereldniveau is, een wereld waarin muziek verbindt.

 

21 nov: Diederik Jekel – Orde in de chaos

Diederik presenteert het eerste therapeutische theatercollege en belooft meer rust in je hoofd en een glimlach op je gezicht. Er is dans, er is confetti, er zijn kattenfilmpjes en er is het begin van de oerknal. We kijken op dit moment allemaal naar de wetenschap om ons te redden van de huidige crisis, maar wat kan wetenschap eigenlijk en wat kan het niet?

 

Veilig naar het theater

De meeste voorstellingen vinden plaats in de nieuwe lounge-opstelling in de Tamboerzaal, daarnaast vinden enkele voorstellingen plaats in de Passagezaal. In beide zalen wordt rekening gehouden met 1,5 meter afstand. De Tamboer werkt met vier verschillende ingangen naar de zaal met ieder hun eigen kleur en bijbehorende looproutes in het gebouw. Zo zorgt het theater voor een verantwoord theaterbezoek, waarbij jong en oud gewoon lekker zorgeloos kan genieten van de voorstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen