Amusement

Jeans en Iris Hond in De Tamboer

 JEANS: BLAME IT ON THE BOOGIE! IN DE TAMBOER 

Hoogeveen – Op vrijdag 28 december wordt het swingen in De Tamboer met de nieuwe productie van Jeans. Met deze productie belooft Jeans opnieuw een spetterend muzikaal feest en een lust voor het oog, voor jong en oud! De liveband en nieuwe cast nemen het publiek mee op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en hits. Of het nu de hits van vandaag de dag zijn, de jaren ’90 of zelfs uit de jaren ’50, stilzitten is onmogelijk. Put on your dancingshoes, come on down and boogie with us all night long!

Fotograaf Vanessa Wessels

Kaarten zijn te koop via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 en aan de kassa.

eigenzinnige pianiste iris hond beweegt de tamboer

 

Hoogeveen – Vrijdag 28 december vertelt de eigenzinnige pianiste Iris Hond vanaf 20.15 uur haar bewogen levensgeschiedenis in De Tamboer. In een intiem theaterconcert speelt ze eigen composities, maar ook stukken van Chopin en Rachmaninoff. Ze vertelt wat haar heeft geïnspireerd tot haar album Dear World, waarmee ze wereldwijd lof oogstte. Niemand minder dan Leonard Cohen jubelde zelfs: “a great spirit revealed”. Op het album toont ze aan niet alleen weergaloos te kunnen spelen, maar ook een begenadigd componiste, schrijfster en zangeres te zijn.  

Opmerkelijke vrouw
Iris Hond begon al op haar derde met pianospelen en studeerde vanaf haar veertiende aan het Koninklijke Conservatorium in Den Haag. Ze slaagde hier summa cum laude. Met haar ‘vliegende vleugel’ bracht Iris wereldwijd mensen op straat in vervoering. Iris is ambassadrice van Aangenaam Klassiek, was huispianist in De Tiende van Tijl en talentcoach bij Superkids.

Haar theaterconcert Bewogen is een boeiende en ontroerende vertelling over het leven van een opmerkelijke vrouw. Iris put kracht, hoop en liefde uit muziek en is begaan met het lot van minderbedeelden. Daarom speelt ze regelmatig voor zieken, psychiatrische patiënten, vluchtelingen, daklozen en gevangenen. Met haar bezielde spel haalt ze hen voor heel even uit het dagelijks leven.

Kaarten voor het theaterconcert zijn te koop via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 en aan de kassa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen