Karambam
Amusement

Jaarmarkt in Hollandscheveld en Karambam sluiten feestweek af

Hollandscheveld  – Gezelligheid troef is het sleutelwoord van deze markt. Marktkooplui met een diversiteit aan spullen en een grootse verscheidenheid aan producten en diensten kom je tegen op deze jaarmarkt. Het aantal markthandelaren en deelnemers is plusminus 100 kramen.

Daarnaast kenmerkt de jaarmarkt van Hollandscheveld zich door een uitgebreid en gevarieerd randprogramma. Op het terras naast supermarkt Coop is veel vertier met een muzikale omlijsting. Daarnaast geeft gymvereniging Eugenia diverse demonstraties, zijn er diverse steltenlopers en zal o.a. Houthakkers Roadshow zal zijn kunsten laten zijn. De markt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Finale feestweek met Karambam

Zaterdagavond 31 augustus wordt het afsluitende feest voor feestweek 2019 in Hollandscheveld verzorgd worden door de topformatie Karambam. Een mega energiek PowerTrio die van de grootste feesttenten tot en met de heetste bruiloften er altijd een uniek feest van weet te maken!! Geen voorgekauwde setlist, maar puur op gevoel én supersnelle improvisatie! Een oneindig repertoire met rappe interactie, das KaramBAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen