Amusement

Infloyd in Het Podium was een gezellig avondje uit

Hoogeveen – De band Infloyd trad zaterdagavond op in Het Podium. De band kwam ruim een uur later aan dan gepland was, doordat de zanger zich de hele dag beroerd en ziek had gevoelt. Uiteindelijk is er toch besloten het optreden door te laten gaan. De zanger kondigde na de pauze aan dat je jezelf door de muziek van Pink Floyd je een stuk lekkerder ging voelen.

Voor de pauze werd er zonder aankondiging gestart met het album Animals van de band Pink Floyd. Alle nummers van dit album werden gezongen. Een uur lang kon men genieten van nummers als Pigs on the Wing, Dogs en Sheep. Alle varianten hiervan werden gezongen.

Na de pauze kwam de sfeer er goed in. De band speelde het album The Final Cut dit album is afkomstig uit 1983. Van dit album werden een aantal nummers gespeeld. De mensen zongen en dansten mee op de tonen van de band.

Onlangs het rumoer vanwege het te laat komen van de band en hier geen aankondiging was kon de band, Het Podium en het publiek terug kijken op een leuke avond die werd afgesloten met het nummers Comfortably numb en The great gig in the sky. De band bedankt op Facebook de mensen voor de gezelligheid en warmte. Aanstaande vrijdag 2 november staat de band in het Afas Live theater in Amsterdam.

Kleine sfeerimpressie bij het nummer Comfortably Numb.


Foto’s en tekst: GD Fotografie voor meer foto’s klik op de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen