Amusement

Indrukwekkend afscheidsoptreden van de Wethouders in Zuidwolde

Zuidwolde – De Wethouders rockten zaterdagavond nog eenmaal in de uitverkochte tent in Zuidwolde. Alle kaartjes waren verkocht en de tent zat afgeladen vol voor het laatste optreden van de Zuidwoldiger formatie. Bart-Jan, Dennis, Mark en Stefan gaven na 13 jaar hun laatste optreden voor het grote publiek. 

De jongens moesten wel wachten tot 00:00 uur om eindelijk op te mogen treden. Eerst waren er optredens van Anita van de Repsodies, Espada, Lucas en Gea, Jose Wolters en Het piraten Power hour. De tussentijden werden opgevuld met de klanken van DJ Erik.

Na het lange wachten mochten de jongens eindelijk het podium op en gaven daar een show weg waar menig publiek kippenvel van kreeg. Een show vol vuurwerk, confetti en speciale effecten werden op het publiek afgevuurd. Nummers als Annie die uut de bochte vleug en Tepels lieg’n niet kregen veel bijval van het publiek. Tijdens Liquido bleef de tent net overeind staan tijdens het springen dansen en feesten van alle bezoekers. Het publiek bedankte de band met een groot applaus.

De Wethouders kunnen terug kijken op 13 mooie jaren en een afscheidsoptreden waar nog lang over nagepraat gaat worden. Zullen we de Wethouders nog terug gaan zien?

Wil je meer foto’s zien? Klik dan hier

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, gitaar, belichting en de tekst 'GD Fotografie'

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, saxofoon, belichting, gitaar, viool, vuurwerk en de tekst 'GD Fotografie'

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, menigte en de tekst 'IEn GD Fotografie'

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en gitaar

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, belichting en menigte

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en gitaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen