Amusement

Muziekmiddag HZBO in ‘Jannes’ locatie de Kaap

Hoogeveen – De HZBO, Hoogeveensche zieken en ouderen omroep, houdt op zaterdagmiddag 26 januari een muziekmiddag in het Jannes van der Sleedenhuis locatie de Kaap in Hoogeveen. De bewoners hebben al een 20 tal verzoekjes aangevraagd. De muziekmiddag begint om 14.30 uur en iedereen is welkom.

Er is een ruim aanbod van muziek van vroeger en nu. De HZBO organiseert regelmatig live uitzendingen die erg door de bewoners worden gewaardeerd. Iedereen is tijdens de live uitzending welkom en daar wordt doorgaans dan ook veel gebruik van gemaakt. De HZBO presenteert van maandag tot en met donderdagavond rechtstreeks hun programma’s vanuit hun studio in het voormalig zusterhuis van ziekenhuis Bethesda. De uitzendingen die om 20.00 uur beginnen zijn te beluisteren in: Bethesda ziekenhuis, Verpleeghuis Weidesteyn, Olden Kinholt, Tonckenshuis, Jannes van der Sleedenhuis, Huize Beatrix, De Westerkim en via de kerkradio, De programma’s wordt de dag erna om tien uur s’ochtends en vier uur s’middags herhaald.  Naast de vaste programmering en uitzendingen bij speciale gelegenheden verzorgd de HZBO 24-uur continu muziek onder het moto Voor Elk Wat Wils.

De HZBO is een stichting, die als doel heeft het brengen van ontspanningsprogramma´s voor patiënten in het ziekenhuis “Bethesda”, verpleeg- en verzorgingshuizen in Hoogeveen en omstreken, alsmede de luisteraars van de kerkradio in dat gebied.
Voor een verzoekplaat kunnen luisteraars tijdens de uitzendingen vanuit ziekenhuis Bethesda en verpleeghuis Weidesteyn de HZBO bereiken via het telefoonnummer 4434 en vanuit de verzorgingscentra kunnen de luisteraars de studio via het telefoon nummer (0528) 286434 bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen