Hovius plays Pearl Jam in Café De Lijst

Hoogeveen: Vrijdag is er livemuziek in café de Lijst. Deze keer is een tribute van Pearl Jam en speelt Ezra een thuiswedstrijd met zn band Takeaway Spacewolf.

Hovius plays Pearl Jam

Marco Hovius (bekend van 16Down, Prodigal Sons) bracht drie albums uit met rock, speelde met eigen werk menig maal in alle grote zalen en op alle grote festivals (Lowlands, ParkPop) in Nederland en Belgie. Incidenteel brengt hij werk van muzikale grootheden. Met werk van RadioHead speelde hij voor uitverkochte zalen (MarlBoro Flashback Tours) en in een bezeten driemansformatie speelt hij vol overgave werk van Jimi Hendrix.

Hovius brengt sinds 2015 met een speciale formatie het repertoire van Pearl Jam weergaloos ten gehore. Wil jij met deze band helemaal los gaan op live muziek van Pearl Jam? Than you’d better be there!

Takeaway Spacewolf

Takeaway Spacewolf is een mix van verschillende nationaliteiten. Ezra Laturake is de grote bekende van dit gezelschap. Ze spelen een mix van Funk, Blues en Classic Rock. De eerste band begint tegen 21.30 uur en de Lijst is om 16 uur geopend.

Foto: Marco Hovius