Amusement

Hollandse avond in feestweek Elim

Elim – Voor de vrijdagavond 13 september hebben ze een mooi Nederlandstalig muziekprogramma kunnen samenstellen in de feestweek van Elim. De hele avond staat Tour Of Music uit Hollandscheveld op het podium, welke een gevarieerd programma aan muziek zullen brengen.

Verder staan  de volgende artiesten op het podium:

Lytse Hille, Lytse betekent in het Friesch ‘Kleine’, dat is meteen zijn handelsmerk. Klein…….maar met de vrolijke uitstraling, zijn heerlijke stemgeluid en fantastisch repertoire….maakt hem eenvoudig maar meer dan terecht heel groot en gun je hem al het succes. Misschien nog onopgemerkt in de rest van Nederland, maar Lytse Hille scoorde met zijn singles toch al behoorlijke bekendheid, zo van verrek is dat van hem bijv: ‘Tsjakiediekie Boem Boem‘ – ‘Ik kwam je tegen‘ en ook de paar jaar later tot Megahit uitgroeiende Hit ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’. In 2018 werd er een nieuw album ge-released met het aanstekelijke ’24 Billen’ dat nu is overtroffen door ‘Ik lach me de Ballen uit m’n broek’.

Frank van Etten brak door met zijn single ‘Leef als een Zigeuner’, speelde zich in de kijker met zijn deelname aan SBS6 programma ‘Bloed, Zweet & Tranen en scoorde daarna drie top 10 hits. In 2018, is het tijd voor een nieuwe stap in zijn carrière. Frank gaat zich helemaal focussen op zijn muziek. Frank bracht in de afgelopen jaren meerdere albums en singles uit. Zo schreef hij de singles ‘Jij bent niet meer die man van toen’, ‘Als je lacht’, ‘Hoe zal ’t zijn’, ‘Ik wil met je dansen’, ‘Ik sta in lichterlaaie’ en maakte hij een nummer met zijn zoon Jamy. Zijn  laatste hit ‘Huisje op wielen’, wordt in het hele land meegezongen.

De Lawineboys wordt gevormd door Koen en Addie. Sinds 2001 zijn ze een niet meer weg te denken feestduo. Inmiddels hebben ze 4 Awards voor Beste Feestact en een Gouden Plaat op zak. Dat kan ook niet anders want hun repertoire is niet gering. Hits als: ‘Sex Met Die Kale’, ‘Joost’, ‘Lawinesong’ en ‘Laat Maar Waaien’ komen nog steeds op ieder feest voorbij.

Een optreden van de Lawineboys is een echte feestexplosie. In hoog tempo volgen de hits elkaar op. Stilstaan is onmogelijk. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot schuurfeest, overal krijgen ze het publiek aan het springen. Met veel energie, humor en een koffer vol eigen Partyhits maken ze van ieder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen