Amusement

Hij komt: de eerste Hoogeveen Voluit sinds maart 2020

Hoogeveen – Door de coronamaatregelen zijn er langere tijd geen activiteiten mogelijk geweest. Geen activiteiten, geen agenda, geen Hoogeveen Voluit.

Langzamerhand is er weer meer mogelijk geworden, maar voorzichtigheid blijft noodzakelijk. We vinden het fantastisch hoe organisaties in de achterliggende maanden binnen de maatregelen op zoek zijn gegaan naar alternatieve activiteiten. En ook voor de komende periode zijn er volop initiatieven. Genoeg om ook weer een Hoogeveen Voluit-agenda samen te stellen om deze activiteiten te vermelden.

Het resultaat verschijnt volgende week rond 25 augustus, met dank aan alle adverteerders. Hoogeveen Voluit is te vinden in diverse cafés en restaurants in Hoogeveen. Ook ligt het boekje bij De Tamboer, Punt H en Het Podium. Of bezoek de website voor het dagelijkse aanbod aan evenementen.

Pakt u activiteiten weer op, of heeft u een alternatieve vorm, wij nemen ze graag en gratis op in onze agenda! Wij kijken er naar uit! Laat a.u.b.. even weten hoe het er voorstaat met uw activiteiten.

En boven alles, pas goed op jezelf allemaal en hou vol.

www.hoogeveenvoluit.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen