Amusement

Het podium bevestigt tuinconcerten The Bluebettes

Hoogeveen – Het Podium en De Tamboer hebben twee tuinconcerten van The Bluebettes bijgeboekt. Daarmee is het programma van de reeks tuinconcerten onder de naam Het Buiten Podium compleet. The Bluebettes zijn een vrouwenband uit Zwolle, die al jarenlang met veel succes liedjes uit de jaren ’60 zingen en spelen. Kaarten voor de tuinconcerten zijn te bestellen op www.hetpodium.nl.

 

The Bluebettes

Ze zijn alle vijf geboren in de jaren ’70 en ’80, maar hun hart ligt bij de muziek uit de sixties. De goedlachse, swingende vrouwenband The Bluebettes speelt hun favoriete sixties-songs én die van het publiek. Waar de zangeressen in de jaren ’60 keurig netjes opgesteld voor de begeleidingsband hun danspasjes uitvoerden, pakken The Bluebettes het helemaal anders aan. Zij klimmen zèlf achter de drums, de basgitaar, de gitaar en toetsen. De dames trakteren op trip down memory lane, dwars door de verschillende muziekstijlen uit die periode: van hartverscheurende country, opzwepende rock-‘n-roll tot tijdloze soul van groepen als The Supremes en The Ronettes. Het belooft een heerlijke avond met prachtige liedjes, humor en herkenning.

Het Buiten Podium

Vanaf vrijdag 11 september organiseert het poppodium in samenwerking met De Tamboer onder de noemer Het Buiten Podium een maand lang ieder weekend tuinconcerten in de Beeldentuin van het theater. Naast the Bluebettes, staan Fortunate Sons, Tim Knol en Tangarine, The Hillbilly Moonshiners, Massada, Gonnie en Gijsje, Jack Poels van Rowwen Hèze, Erwin Java, Sean Webster en Tollak Ollestad en Def Americans op het programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen