Het Hooge woord in het Podium, Olympia in De Tamboer

Programmering De Tamboer en Het Podium 24 t/m 30 juni 2024

Het Hooge Woord | De Muren

Donderdag 27 juni | 20.00 uur | Het Podium

Op donderdag 27 juni opent Het Podium voor de laatste keer dit seizoen zijn deuren voor een nieuwe editie van Het Hooge Woord. Deze avond staat in het teken van ‘De Muren’. Letterlijk, want wegens de aanstaande verbouwing van Het Podium mogen deelnemers van Het Hooge Woord de muren van Het Podium vullen met eigen bedachte creatieve uitspattingen. De entree is gratis.

Voordat de nieuwe laag verf de oude bedekt, mogen deelnemers hun oneliners, korte gedichten en andersoortige uitspraken achterlaten op de muren. Hiermee worden deze woorden deel van het fundament van de toekomst. Het thema ‘De Muren’ is ook gekozen omdat muren veel gezichten hebben. Ze beschermen ons, maar kunnen ons ook opsluiten. Ze kunnen prachtig zijn, of juist verbergen wat echt gezien moet worden. Deze avond worden de deelnemers uitgedaagd om na te denken over wat muren voor hen betekenen en dit met elkaar te delen.

Meer informatie en kaarten: https://hetpodium.nl/agenda/het-hooge-woord-2024

Afsluiting dansseizoen Olympia Hoogeveen | The 4 Elements

Zaterdag 29 juni 2024 | 19.00 uur | De Tamboer

Tijdens de spetterende afsluiting van het dansseizoen laten de danssterren van CGV Olympia Hoogeveen zien waarvoor zij het afgelopen jaar hebben getraind. Het thema van de show op zaterdag 29 juni in De Tamboer is ‘The 4 Elements’; de elementen water, vuur, aarde en lucht staan centraal.

Het belooft een afwisselend programma voor iedereen die van dansen houdt. Choreografen en docenten Sarissa, Grietje, Sanne en Yvonne hebben aan elk detail gedacht. Het thema ‘The 4 Elements’ komt bijvoorbeeld terug in kleding, muziek en dans.

Meer informatie en kaarten: https://detamboer.nl/programma/cgv-olympia-hoogeveen-2024