Heel Hoogeveen Bakt 2018!

Hoogeveen – Wie houdt er nou niet van taarten bakken? Heel Hoogeveen gaat thuis bakken en laten proeven in de Tamboerpassage. In de jury Sarena Solari, de beste thuisbakster van Nederland 2015. Evenals Jarno Eggen van sterrenrestaurant De Groene Lantaarn, Kim Stellingwerf, Hoogevener van het Jaar 2015 en de Hoogeveense bakkers: Bakker Bos, Bosman, Plaizier en Mulder.

De taarten worden onder andere beoordeeld op smaak, samenstelling, originaliteit en uiterlijk. Voor de Pulle komen allemaal tafels te staan, waarop men de taarten kan bewonderen.’ Het wordt een groot bakfestijn. Naast de taartenbakwedstrijd wordt er ook een cupcakewedstrijd voor de kinderen gehouden. Ook zijn er stands te vinden die allemaal artikelen aanprijzen die met bakken te maken hebben. Denk aan kookboeken, tafellinnen en bakproducten. En er is koffie, thee te verkrijgen voor een klein bedrag.

De ondernemers van de Tamboerpassage slaan die dag ook aan het bakken. Voor een klein bedrag worden er allerlei zelfgemaakt lekkernijen verkocht. Het wordt een groot zoet festijn die 16 april. De taarten kunnen op 16 april tussen 11:00 en 12:00 uur worden gebracht. Om 15:30 uur is de uitslag.

Aanmelden voor 11 april per mail: [email protected]. Deelnemers mogen per persoon een taart  inleveren.  Mensen die hun ‘bakproducten’ willen verkopen in een kraam kunnen zich ook via bovenstaand e-mailadres aanmelden!

Bron: Winkelcentrum Tamboerpassage.