Grote BIXIE dag bij Ponyclub De Weideruiters

De Koninklijke Nederlandse Hippische Bond organiseert jaarlijks een grote Bixiedag op het prachtige bondscomplex in Ermelo. Een eind rijden en….de beschikbare plaatsen zijn op de dag van openstelling inschrijving direct gevuld. Om de jonge en beginnende ruitertjes in onze eigen regio tóch de mogelijkheid te bieden een leuke en uitdagende dag met hun pony te beleven, organiseert Ponyclub De Weideruiters op 20 augustus een heuse eigen grote Bixiedag! Vanaf 9:00 is iedereen welkom en om 9:30 starten de wedstrijden.

Er worden dressuur, spring en begeleidingsproeven gereden. De ruitertjes kunnen meedoen aan gratis ponyspellen, er is een clinic/show en diverse kraampjes. We gaan er één groot Bixiefeest van maken en sluiten dan ook af met een parade.

Heb je nog nooit een Bixiedag meegemaakt, ben je nog maar net begonnen met rijden? Kom en ervaar hoe leuk het kan zijn om samen met je pony en andere combinaties een feestje te vieren. Opgeven kan tot 13 augustus o.v.v. je eigen naam, de naam en categorie (A, B ,C, D/E) van je pony, in welke klasse je rijdt of wilt gaan rijden en een 06 nummer van je begeleider/ouder/verzorger via [email protected] . Tot in augustus!