Amusement

Grootouders en kleinkinderen gezocht voor efteling musical de sprookjessprokkelaar

Hoogeveen – Theater De Tamboer en De Efteling zijn op zoek naar 10 grootouders die samen met hun kleinkind willen meespelen in de nieuwe Efteling theaterproductie Sprookjessprokkelaar De Musical. Zaterdag 15 december speelt de Sprookjessprokkelaar om 13.30 en 16.00 uur in De Tamboer. De inschrijving is nu geopend, meer informatie op www.detamboer.nl/sprookjessprokkelaar .

Op de planken in De Tamboer!

Het verhaal
De 12-jarige Sterre woont met haar opa aan de rand van het bos. Als haar enige boek letterlijk stukgelezen is, vertelt haar opa over de verborgen Sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar wachten eindeloos veel verhalen op haar. Maar zal Sterre de juiste deur naar de Sprookjesbibliotheek vinden? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Aanmelden
De Efteling zoekt kinderen tussen de 6 en 10 jaar, met kledingmaat 116 t/m 140, die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen. Grootouders en kleinkinderen spelen in beide voorstellingen mee en zijn de hele dag beschikbaar. Alle actievoorwaarden zijn te vinden op de website van De Tamboer. Eind september worden uit alle inschrijvingen 10 kinderen en grootouders geloot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen