Amusement

Filmladder VUE Hoogeveen week 51

VUE Hoogeveen wenst iedereen een hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

 

Premières:

Second Act

De 40-jarige Maya (Jennifer Lopez) is zeer succesvol als assistent-manager bij een lokale supermarkt. Wanneer haar een positie als filiaalmanager wordt geweigerd omdat zij geen diploma heeft, zinkt de moed haar in de schoenen. Maar als ze door een vergissing mag solliciteren voor een topfunctie bij een multinational van verzorgingsproducten, weet zij de CEO te overtuigen dat zij de geschikte kandidaat is. Met torenhoge verwachtingen en een levensstijl waar ze altijd al van droomde, moet Maya bewijzen dat ervaring misschien wel waardevoller is dan een diploma. Met Second Act maakt regisseur Peter Segal een romantische feelgood komedie met Jennifer Lopez (Maid in Manhattan) in de hoofdrol. Ook zijn er rollen voor Leah Remini, Vanessa Hudgens, Treat Williams en Milo Ventimiglia.

Afbeeldingsresultaat voor Second Act

SECOND ACT

Bumblebee

De zesde film van de Transformers franchise wordt een spin-off over Bumblebee. De film begint in 1987, als Bumblebee aan het schuilen is in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje.

Charlie (Hailee Steinfeld), een meisje van bijna achttien dat zoekende is naar haar plaats in de wereld, ontdekt de zwaar beschadigde Bumblebee.

Afbeeldingsresultaat voor Bumblebee

BUMBLEBEE

Spider-man: Into The Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

What makes you different is what makes you Spider-Man. Phil Lord en Christopher Miller, de creatieve geesten die eerder verrasten met The Lego Movie en 21 Jump Street, zorgen met hun unieke talenten voor een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl die de eerste is in zijn soort. Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

Afbeeldingsresultaat voor Spider-man: Into The Spider-Verse

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE (ORIGINELE VERSIE)

Programma week 51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen