Amusement

Eindpresentatie dans van Scala Centrum voor de Kunsten

Hoogeveen – Op zaterdagavond vond in De Tamboer de eindpresentatie plaats van de dansafdeling van Scala Centrum voor de Kunsten. Het thema van de met hiphop, breakdance en ballet gevulde avond was Animals. Het verhaal van de jongen en het meisje die gedurende de avond opgroeiden naar een volwassen man en vrouw deed erg denken aan Tarzan en Jane, een leuk detail.

Om 19:00 uur begon de avond met een aantal jongere kindergroepen. Van ballet naar breakdance en hiphopdans en zelfs een aantal stijlen gecombineerd door middel van tussen-acts, zorgden er voor dat de hele avond boeiend bleef en niet kon vervelen. Na een half uur werd de eerste helft van de presentatie afgesloten met het Zwanenmeer. Na de pauze begon het eveneens met een paar jongere groepen. Een interessante battle tussen breakdancers kwam na deze jonge groepen, waarin de dansers hun eigen dansmoves konden showen. Ook Team Double U mocht optreden, zij zijn vierde geworden op het WK in 2015. De avond vervolgde nog met een aantal ballet en breakdance optredens.

De grote zaal was redelijk goed gevuld met publiek, dat voornamelijk bestond uit familie en vrienden van de dansers. De sfeer was daardoor erg gezellig.

foto van GD Fotografie.

foto van GD Fotografie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto van GD Fotografie.

foto van GD Fotografie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s: GD Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen