Amusement

Een geweldig optreden van het Drenths Senioren Orkest

Hoogeveen- Vanmiddag waren warme en vrolijke klanken te horen in de Vredehorst in Hoogeveen waar het Senioren orkest speelde onder leiding van de dirigent Henk Veneman.

In het kader van “Gekleurd Grijs” organiseerde het Drents Senioren Orkest een geweldig concert met verrassende kleine elementen erin.

Voorzitter Peter Mendelts opende het concert en hete iedereen welkom, vervolgens deed Jennie Lamberst-Niers de presentatie van het concert op een hele leuke wijze.
Andries Middelbos een bekende entertainer en troubadour vertelde een verhaal uit zijn boek “Knooien in ’t duuster” waarin hij zijn ervaringen op een humoristische manier beschrijft als kranten bezorger.

Er werden prachtige nummers ten gehore gebracht zoals de Beauty en de Beast, Punjaub mars, een ode aan Udo Jurgens met verschillende nummers van hem.
Muziek waar je heerlijk van kan genieten, waar je blij van wordt, waar je mee kon zingen of een beetje in weg kon dromen.

De dirigent Henk Veneman verraste het publiek met een prachtig gezongen nummer, kortom een gezellige middag waar de muzikanten hun prachtige klanken uit hun instrumenten lieten horen.

Voor een klein bedrag (minimum 10 euro op jaarbasis) kan men een vriend worden van het Drents Senioren Orkest, u steunt daarmee het orkest dat velen in Drenthe een ochtend, middag of avond ontspanning verzorgt.

Voor meer informatie mail naar administratie@drentsseniorenorkest.nl

Foto’s: Paula Bansema

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen