Amusement

DVV Hollandscheveld: vrijdag 12 april voorstelling: “Pas op voor de buren”

Hollandscheveld – Ook dit jaar kunnen wij u een gezellig avond uit aanbieden:Toneelvereniging Door Vriendschap Verbonden uit Hollandscheveld speelt op vrijdag 12 april hun voorstelling: “Pas op voor de buren” Ook wordt er een verloting gehouden.

Datum: 12 april 2024
Locatie: Het Oor van Goghlaan 7, Hoogeveen
Aanvang: 20.00 uur Zaal open: 19.30 uur
Kosten: € 6,00 (incl. 1 consumptie)
Entreekaarten zijn in de voorverkoop tijdens openingstijden verkrijgbaar in buurthuis Het Oor.
Daarnaast zijn ze telefonisch te bestellen bij Stoffer Jonkman (06-10981570). Vol is vol!

Kort inhoud:

U bent te gast in de huiskamer van dokter Bos. Dokter Bos heeft ter gelegenheid van zijn jubileum een reis aangeboden gekregen. Zijn buurman is de penningmeester  van het jubileumfonds maar de opbrengst van de collecte onder de patiënten heeft minder opgebracht dan gedacht.

Tijd genoeg om tijdens de vakantie van de dokter het tekort weg te werken. Het huis staat toch een aantal weken leeg en vraag naar een recreatiewoning is er genoeg.

Dat had goed kunnen gaan als dochterlief toch niet even nog een weekend in haar ouderlijk huis zou zijn gekomen voordat ook zij voor een vakantie naar Frankrijk vertrekt.

De buurman, vriend en penningmeester kan proberen te schipperen tussen vakantiegasten en het buurmeisje maar uiteindelijk moet hij toch met het water voor de dokter.  Voor de vakantiegast is het trouwens ook knap lastig om voor dokter aangezien te worden.

U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken hoe dat af gaat lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen