Amusement

Ticketverkoop ‘Trappen Happen & Stappen’ bij de Compaen

Hoogeveen – De organisatie van het enige Drentse Fietsevenement deze zomer, Trappen Happen en Stappen, is in volle gang en de verkoop van de tickets verloopt voorspoedig. Deelnemers moeten zich vanwege de Corona maatregelen voor het evenement registreren en dat kan online, maar enthousiaste fietsers kunnen aanstaande donderdag ook tickets kopen bij De Compaen.

Dit jaar staat de vijfde editie op het programma. Een jubileumjaar, maar de ideeën en ludieke acties die de organisatie vooraf had bedacht, zijn doorgeschoven naar volgend jaar. ‘Door Corona zou het evenement eerst niet doorgaan, maar door de versoepelingen organiseren we dit jaar een aangepast evenement. Dat betekent twee dagen fietsen met routes van 30 en 40 kilometer. Niet helemaal wat wij voor ogen hadden, maar we zijn blij dat wij als enige in Drenthe toch nog iets kunnen aanbieden’,  aldus de organisatie. Startlocatie dit jaar is de Tamboer.

Aanmelden verplicht
Vanwege de Corona maatregelen is het voor de deelnemers verplicht om zich van te voren aan te melden. Dat kan via de website, www.trappenhappenstappen.nl, maar de mensen die dit lastig of onhandig vinden, kunnen op donderdag 23 juli tussen 09.00 en 16.00 uur kaarten halen bij Ondernemershotel ‘De Compaen’ (De Vos van Steenwijklaan 75). De organisatie heeft een loket ingericht bij de fietsenstalling (voorkant van het gebouw). Allen deze week (tot en met 24 juli) geldt er korting op deelnametickets, daarna worden de reguliere prijzen gehanteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen