Deze week in De Tamboer

Hoogeveen – Op zaterdag 28 april staat Het Groot Niet Te Vermijden in De Tamboer met de show The Inevitables. Sinds 1989 maken ze muziektheatervoorstellingen vol humor.

 In een verse samenstelling neemt Het Groot Niet Te Vermijden het publiek dit keer mee naar alle muzikale uithoeken van de wereld. Elk genre waar ze zich aan wagen wordt uiteraard met muzikaal vakmanschap gebracht. Vervolgens wordt het net zo makkelijk kapot gemaakt met één van hun hilarische persiflages. De muziek stroomt door de aderen van deze vijf multi-intstrumentalisten.

Comedian Martijn Koning in De Tamboer

Hoogeveen – Op zaterdag 28 april staat comedian Martijn Koning in De Tamboer met zijn voorstelling Koning te rijk. Een voorstelling met een hoog tempo en barstensvol hilarische grappen.

Een microfoon, een kruk en wat glazen water. Meer heeft Martijn Koning niet nodig om anderhalf uur los te gaan in stand-up comedystijl. Ook in deze nieuwe voorstelling doet hij het op zijn eigen manier en combineert hij rake oneliners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid.

Martijn Koning manoeuvreert razendsnel door die wereld in zijn hoofd die afwisselend pijnlijk, herkenbaar en absurd is, maar altijd onweerstaanbaar geestig. Aan een rode draad in zijn voorstellingen doet hij niet, hij wil kunnen inspelen op wat er gebeurt in de zaal en zorgen dat elke avond anders is.

knotsgekke voorstelling de waanzinnige boomhut in de tamboer

Hoogeveen – Op dinsdag 1 mei om 14.00 uur is de kindervoorstelling De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen te zien in De Tamboer, voor iedereen vanaf 5 jaar. Een hilarische voorstelling naar één van de best verkochte kinderboeken.

Een voorstelling maken over De Waanzinnige Boomhut is nog niet zo makkelijk. Want waar haal je zo snel een limonadefontein, vliegende katten, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Het wordt een waanzinnige voorstelling vol humor en magische theatertovenarij. Theatergroep Meneer Monster weet jeugdboeken met hun oneindige fantasie op een prachtige manier tot leven te wekken.