Amusement

Deze week in de Bioscoop Vue Hoogeveen

Hoogeveen – Deze week diverse films die het witte doek betreden. Hieronder een klein overzicht van alle films die in de bioscoop in Hoogeveen draaien. Het moviepanel zal deze week de film Deadpool 2 gaan bekijken. Het zal vanaf heden anders gebeuren als u van ons gewent bent. U maakt namelijk vanaf volgende week zelf ook kans om een oordeel te mogen geven over een film. Houd hiervoor onze site goed in de gaten. 

Voorpremières: Overboard

De remake van de comedy uit 1987! Wanneer een verwende, rijke jachteigenaar overboord valt en zijn geheugen verliest, wordt hij slachtoffer van zijn slecht behandelde schoonmaakster die uit is op wraak.

Kate is een hardwerkende, alleenstaande moeder van drie kinderen die wordt ingehuurd om de luxe jacht van de egoïstische en verwende miljonair Leonardo schoon te maken. Leonardo heeft nog geen dag in zijn leven gewerkt, behandeld Kate als oud vuil en weigert haar zelfs te betalen.
Wanneer Leonardo per ongeluk overboord slaat en met geheugenverlies op het strand aanspoelt, ziet Kate haar kans om hem terug te pakken. Ze bedenkt een plan en overtuigt Leonardo ervan dat hij haar man is. Terwijl Leonardo zich voor het eerst in zijn leven in het zweet werkt voor zijn ‘gezin’ geniet Kate van haar wraak. Maar hoe lang kan ze haar leugen nog verborgen houden…

 Afbeeldingsresultaat voor overboard film

Deadpool 2

Na het overleven van een bijna fatale runderaanval, worstelt een misvormde cafetaria-kok (Wade Wilson) om zijn droom te verwezenlijken om een succesvolle barman te worden – terwijl hij daarnaast ook nog moet leren omgaan met smaakverlies. Op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator, gaat Wade de strijd aan met ninja’s, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Terwijl hij ondertussen de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken – op zoek naar avontuur en de felbegeerde koffiemok-titel ‘World’s Best Lover’. 

Afbeeldingsresultaat voor deadpool 2

Solo: A Star Wars Story

Een compleet nieuw avontuur uit een ‘galaxy far, far away’, dat het verhaal vertelt over het verleden van de iconische smokkelaar, Han Solo en ieders favoriete Wookiee, Chewbacca.

Han Solo – Een smokkelaar. Een schurk. Een held. Een nieuw Star Wars verhaal. Stap aan boord van de Millennium Falcon en reis naar een ‘galaxy far, far away’ in Solo: A Star Wars Story. Volg het verhaal van de iconische Star Wars-held Han Solo en ieders favoriete Wookiee, vóór de avonturen die in Star Wars: A New Hope plaatsvonden.
Na een reeks duistere gebeurtenissen in de criminele onderwereld raakt Han Solo bevriend met zijn co-piloot Chewbacca en ontmoet hij de beruchte gokker Lando Calrissian. Samen gaan ze op een reis die uiteindelijk bepalend zal zijn voor het leven van de meest iconische helden uit de Star Wars Saga…

Afbeeldingsresultaat voor solo-a-star-wars-story

Poolse film: Narzeczony Na Niby

Can a white lie get out of control and lead to a total disaster? Or maybe just as everything falls apart in life, it’s possible to put it back into place again? Karina is doing her best to have the first happy relationship ever. Unfortunately, the man to whom she gave her heart, seems to be more interested in himself than her. One unforeseen event and one little lie will change Karina’s organized life into an emotional and hilarious roller-coaster. It soon turns out that other people around Karina have their little secrets, too. When the truth comes out, everyone will have to finally put their relationships and in their hearts in order.

Afbeeldingsresultaat voor Poolse film: Narzeczony Na Niby

 Ladies Night: Ocean’s 8.

13 juni is de volgende Ladies Night, dit keer met de film Ocean’s 8.

Voorafgaand aan de film staat er een welkomstdrankje voor u klaar. In de pauze krijgt u wat lekkers en aan het einde van de voorstelling krijgt u een leuke goodiebag mee naar huis. Voorafgaand en in de pauze van de film staan er in de Whitebox verschillende stands.  Kom gezellig met u vriendin, moeder of dochter naar de film, de Ladies Night, het avondje uit voor de vrouw.

Over de film:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in de actie-komedie Ocean’s 8.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in de aktie-komedie Ocean’s 8. Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen … en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter). Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Hathaway), het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit. In Ocean’s 8 spelen ook James Corden als de verzekeringsdetective die de puzzel moet oplossen en Richard Armitage als Klugers onwetende date tijdens het gala.

Afbeeldingsresultaat voor oceans 8
Programma week 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen