Deelnemen aan Kunstwark in ’t Park.

Hoogeveen-Kunstenaars kunnen zich weer aanmelden voor de 10e editie van Kunstwark in ’t Park op zaterdag 3 juni 2023. Er hebben inmiddels al veel kunstenaars ingeschreven, maar we hebben nog plaats, dus meld je aan! Er wordt gezocht naar kunstenaars met verschillende disciplines zoals schilderen, glas, keramiek, sieraden, metaal, textiel, mozaïek, hout, fotografie, recyclekunst enz. Schroom niet, in b.v. schilderen kun je veel kanten op, in materialen als aquarel en olieverf of landschappen en portretten, karikaturen en pentekeningen.

Heel divers dus en daar staat de organisatie voor, om een brede en grote diversiteit aan kunst te laten zien.
Wij vragen ook specifiek naar jonge kunstenaars, om zich aan te melden. Als je je voor het eerst aanmeldt, vragen we ook om 3 foto’s van je werk te mailen naar [email protected] Opgave is mogelijk via het aanmeldformulier op www.kunstwarkintpark.nl Hier is ook meer informatie te lezen.
De locatie van de kunstmarkt is op het terrein van NNCZ Jannes van de Sleedenhuis in de wijk Wolfsbos in Hoogeveen.
Daar wil je staan als kunstenaar om je werk te presenteren!

In het kader van de 10e editie, organiseren we ook een leuke actie Pakketje Kunst, kleine kunstwerkjes die gemaakt zijn door de deelnemende kunstenaars en verkocht worden, opbrengst is voor De Wensambulance. Maar daarover later meer in Regionieuws.
Nog even dit, als Stichting Kunstwark in ’t Park zijn wij op zoek naar nieuwe werkgroep leden. Heb jij affiniteit met kunst of ben jij handig op sociale media en zou jij onze werkgroep willen versterken? Ben jij degene die we zoeken, stuur een mail naar [email protected]

Foto: Paula Bansema