Amusement

De Wijk de Wereld Hoogeveen

Hoogeveen- Op dit moment zijn de repetities volop bezig voor de prachtige voorstelling, De Wijk de Wereld Hoogeveen.

Met vol enthousiaste waren de acteurs onder leiding van Roel Tichelaar volop aan het repeteren, Regionieuws Hoogeveen was ter gast tijdens een repetitie op een Moluks feest waar je wordt meegenomen terug in de tijd.

Vrolijkheid, enthousiasme, mooie verhalen, prachtige liederen en dans maakt dit een geweldig spektakel wat zeker door iedereen gezien moet worden.
De maker Roel Tichelaar had een inzet met een grote dosis energie, het spatte eraf en gaf ook de resultaten van de acteurs die stonden te stralen.

Tijdens de voorstelling neemt een persoonlijke gids je mee op pad door de Tamboer, je word meegenomen in een fantasiewereld van wezens met witte maskers die je meenemen tijdens de voorsteling.
Er gaat ergens een liftdeur open en vang je een glimp op van de verborgen talenten uit de Arendflat.

Er is keihard gewerkt de laatste maanden door het team Sarah, Eva, Tara en Roel samen met de bewoners van het Wolfsbos en het resultaat mag zeker gezien worden en mag zeker niet gemist worden.

De voorstelling “De Wijk De Wereld” speelt op verschillende locaties in de Tamboer door het hele gebouw. Niet alle locaties zijn even toegankelijk met een rolstoel en voor mensen die slecht ter been zijn. Bent u slecht ter been of maakt u gebruik van een rolstoel, neem dan contact op met Hannelore via hannelore@dewijkdewereld.nl.

Kaarten zijn nog steeds beschikbaar: klik hier

Voor het filmpje: klik hier

Foto’s: Paula Bansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen