Amusement

De Wethouders keren nog één keer terug op festival J&H Formatie in Zuidwolde

Zuidwolde – De band De Wethouders: wie kent ze niet, wie mist ze niet, wie zou De Wethouders niet nog graag eenmaal zien optreden om het succesverhaal definitief af te kunnen sluiten. En waar kan dit niet beter dan in de tent waar het hele avontuur in 2011 ook is begonnen, namelijk in de tent van J&H Formatie te Zuidwolde. 

Vlak voor de Coronaperiode besloten de bandleden van De Wethouders te gaan stoppen. Hiervoor werd een afscheidsoptreden belegd om het hele succesverhaal af te sluiten. Echter is er nooit een knalfestijn geweest en dat wilden de jongens graag nog eens doen. Lachend is hier in de achterkamers wel eens over gesproken, maar als het dan toch moest, dan moest het toch echt bij de kameraden van J&H Formatie.

Het toeval bestond dat Joey (een lid van de J&H organisatie) Mark contacteerde of zij in oktober daar weer wilden optreden. Nadat Mark overleg voerde met de rest van de band kwam er zeer snel een volmondig “Ja!” En werd de band geboekt voor het evenement dat op 20, 21, 22 oktober plaats vindt aan de Linieweg in Zuidwolde. Op 21 oktober zullen de mannen van De Wethouders de planken betreden met de voltallige band namelijk Mark Beekelaar – zang & gitaar, Bartjan Schinkel – zang & basgitaar & toetsen, Dennis Kost – drums en Stefan Troost – gitaar.

Regionieuws Hoogeveen heeft navraag gedaan bij de band of dit echt het laatste optreden zal zijn dat deze band zal gaan doen. Mark heeft daarop aangegeven: “Zeg nooit nooit 😉”.

Ondertussen is de band druk aan het repeteren in de oefenruimte met dezelfde geluidstechnici, lichttechniek en de mannen van de special effects. Er worden prachtige ideeën uitgewerkt op dit moment om er echt iets bijzonders van te gaan maken. De band en de crew gaan er nog één keer een grandioos feest van maken, De Wethouders op het J&H Formatiefestival die mag je niet missen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen