De Tamboer zet Hoogeveens gezin in het zonnetje

Hoogeveen – Wie verdient volgens de inwoners van Hoogeveen een gezellige middag uit? De Tamboer wil een Hoogeveens gezin in het zonnetje zetten en vraagt de inwoners om hulp. Iemand die de afgelopen tijd veel heeft meegemaakt of juist altijd klaar staat voor een ander en daarom een heerlijke, zorgeloze middag verdient.

Nominatie geopend!

Onder alle inzendingen verloot De Tamboer VIP-kaarten voor de landelijke theaterpremière van het familiesprookje Assepoester (geschikt vanaf 6 jaar) op zondag 7 oktober aanstaande. Dat betekent ontvangst met een glaasje bubbels, een leuke, humoristische voorstelling en na afloop een Meet & Greet met de cast! Via www.detamboer.nl kunnen familie, vrienden en kennissen tot 1 oktober a.s. iemand nomineren om kans te maken op vrijkaarten voor de première.

Het verhaal
De vader van Assepoester vertrekt op een lange reis naar het buitenland, waardoor Assepoester achterblijft met haar stiefmoeder en stiefzus. De twee zijn niet bepaald aardig voor haar en laten haar allerlei smerige klusjes in huis doen. Als er een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, mag de arme Assepoester niet mee. Dan verschijnt er een fee, die Assepoester toch de kans geeft om naar het bal te gaan. Maar de fee is wel wat onhandig. Maar natuurlijk loopt dit romantische sprookje voor Assepoester fantastisch af.