Amusement

De Tamboer maakt kinderprogramma bekend

Hoogeveen – Het populaire Youtube- en zangduo Mylène & Rosanne komt zaterdag 10 oktober naar De Tamboer met het concert #twintytwinty. Vandaag maakte De Tamboer het kinderprogramma bekend van september tot en met december. Naast de populaire influencers, staan onder meer het Van Hoorne sprookje Belle & het Beest, De Winter-Gruffalo, De Zandprinses en de Pimp de Sint-show van Ernst & Bobbie op de agenda. Het complete programma is te vinden op www.detamboer.nl, de kaartverkoop is gestart.

POPULAIRE INFLUENCERS MYLÈNE & ROSANNE NAAR DE TAMBOER

Gonnie en Gijsje 2+ – 20 september

Gonnie is een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Maar op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

 

Mylène & Rosanne 6+ – 10 oktober

De onafscheidelijke identieke tweeling Mylène en Rosanne, bekend van onder andere het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen en het RTL-programma All Together Now, zijn samen al 20 jaar actief in de Nederlandse theaters, op televisie en sociale media. Nu ze dit jaar 20 zijn geworden, 150.000 volgers hebben op Instagram, een half miljoen volgers op Tik Tok en hun videoclips op YouTube nog steeds razend goed bekeken worden, is het tijd voor een spetterend en vrolijk theaterconcert.

 

Vogel en Schaap 3+ – 16 oktober

Curt neemt jonge bezoekers tijdens deze interactieve voorstelling mee in de belevingswereld van Schaap. Samen met de kinderen gaat hij op zoek naar een manier waarop Schaap kan vliegen, net als zijn vriend Vogel. En zo komt ook Vogel tot leven. Met veel geknutsel, gerommel en zelfs een beetje muziek beleven de kinderen in de zaal een splinternieuw avontuur. Een avontuur over vriendschap, moed en wat het betekent om samen te durven dromen.

 

De Kikkerprinses 4+ – 18 oktober

Als een mooie prinses aan het spelen is met een vrolijk konijn, is daar plotseling Bis Bis de tovenaar. Bis Bis wil met de prinses trouwen, maar zij wil dat niet. De tovenaar is zo boos dat hij haar betovert in een groene, gladde kikker. Alleen de juiste prins kan deze betovering verbreken, maar waar vind je een ware prins?

Ernst & Bobbie 4+ – 22 november

Dit jaar is Sinterklaas een stukje hipper dan anders en zelfs helemaal Bling Bling. Zijn persoonlijke assistent maakt hem helemaal van deze tijd. Dat nieuwerwetse bevalt Sinterklaas wel. Toch is er iets vreemds aan de hand met Sinterklaas. Ernst en Bobbie kunnen wel wat hulp gebruiken, want ze moeten alles op alles zetten om Sinterklaas te redden.

 

Sinterklaas en de vermiste dakenkaarten 3+ – 2 december

De Pieten zijn er helemaal klaar voor: ze gaan eindelijk het dak op! Goudenpiet verdeelt de taken en na het startsein stuiven de Pieten alle kanten uit, de daken op. Tijdens deze nacht raakt Selfiepiet zijn geliefde knuffelkonijn kwijt en hij blijft de hele nacht op om te zoeken. De volgende ochtend zijn de dakenkaarten zoek…

 

Belle en het Beest 4+ – 23 december

Van Hoorne Entertainment is terug met een nieuw sprookje: Belle en het Beest! Echte schoonheid zit diep van binnen, zo vertelt dit bijzondere verhaal. Een vrolijke, magische familiemusical vol betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes.

De Zandprinses 6+ – 27 december

Sinds Anne op school nieuwe vriendinnen heeft gemaakt, draait haar hele wereld alleen nog maar om make-up, volgers en haar beste vriendinnen. Als ze na een lange tijd weer eens haar oma bezoekt, leest oma haar voor uit het grote sprookjesboek. Wat voor Anne lijkt op een kinderachtig sprookje, geeft onverwachts een nieuwe kijk op alles om haar heen. Een hartverwarmende voorstelling boordevol betoverende liedjes, adembenemende zandtekeningen.

 

De Winter-Gruffalo 3+ – 30 december

De succesvoorstelling De Gruffalo is deze winter te zien als speciale sneeuw-editie. Geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis. Zelfs Slang is wakker geworden uit zijn winterslaap voor deze bijzonder editie. Een spannende en fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar. Met sneeuwballen gevecht na afloop in de zaal!

 

Veilig naar het theater

De meeste voorstellingen vinden plaats in de nieuwe lounge-opstelling in de Tamboerzaal, daarnaast vinden enkele voorstellingen plaats in de Passagezaal. In beide zalen wordt rekening gehouden met 1,5 meter afstand. De Tamboer werkt met vier verschillende ingangen naar de zaal met ieder hun eigen kleur en bijbehorende looproutes in het gebouw. Zo zorgt het theater voor een verantwoord theaterbezoek, waarbij jong en oud gewoon lekker zorgeloos kan genieten van de voorstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen