Amusement

dansshow tresor dance center in de tamboer

Hoogeveen – Zaterdag 14 juli presenteert Tresor Dance Center een spetterende eindvoorstelling in De Tamboer. Centraal staan alledaagse dingen die jong en oud meemaken. Gewone situaties of gebeurtenissen die je meemaakt zijn de inspiratie geweest voor deze show. Aan deze show is meegewerkt door verschillende ervaren choreografen uit Nederland. Door middel van verschillende dansstijlen zoals Hiphop, Dancehall, Popping of Afrodance nemen de dansers van TDC het publiek wederom mee in een wervelende show die ze met veel enthousiasme, talent en plezier zullen gaan neer zetten.

Everyday Life

Choreograaf en trainer Tresor heeft veel ervaring in de danswereld en staat bekend om zijn passie voor dansen en het ondersteunen en laten groeien van jong talent om zich te ontwikkelen tot volwaardig danser. Kwaliteit & plezier in zijn lessen staan centraal.
2018 is nu al een topjaar voor Tresor. De Vanity crew bereikte de halve finale van RTL4-programma Time To Dance. En in april mochten dansers van TDC voor de koning dansen in Groningen.

Kaarten voor Everyday Life zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl, 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer. foto: Tresor dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen