Amusement

Danny Vera, Lil Kleine en Suzan& Freek eerste namen nieuwe stadsfestival Hoogeveen

Hoogeveen – Danny Vera, Lil Kleine en Suzan& Freek. Maar ook Stuk, Daredevils, Ayden, Giocatori en Woezel en Pip zijn op zaterdag 11 juli 2020 te zien op deze eerste editie van het nieuwe festival! 

De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 8 februari om 11:00 uur via www.stadsfestivalhoogeveen.nl en we beginnen met een beperkt aantal Early Bird kaarten met korting, voor de snelle beslissers!

Er zijn ook jeugdtickets verkrijgbaar en iedereen onder de 1.40 meter krijgt gratis toegang.

De organisatie kan  niet wachten om deze feestelijke eerste editie met jullie te vieren, zien we jullie allemaal op Stadsfestival Hoogeveen?

PROVINCIE DRENTHE EN HOOGEVEEN PARTNERS STADSFESTIVAL

De provincie Drenthe en Gemeente Hoogeveen hebben beiden een subsidie-bijdrage gedaan om de eerste editie van het Stadsfestival Hoogeveen mogelijk te maken. Achter de schermen zijn de voorbereidingen reeds een jaar bezig en met gemeentelijke en provinciale ondersteuning is het voor Stichting Stadsfestival Hoogeveen mogelijk om in 2020 de eerste editie van het Stadsfestival te organiseren.

Vanuit Stichting Stadsfestival Hoogeveen is de ambitie om direct het eerste jaar een goede start te maken. Het programma moet aansprekend zijn voor jong & oud met een grote diversiteit wat bijdraagt aan het karakter van de stad Hoogeveen en haar inwoners. Het (muziek)programma maken wij de komende maanden bekend, tips zijn natuurlijk van harte welkom!

Indien er bedrijven zijn die aan willen sluiten om de eerste editie van het Stadsfestival Hoogeveen tot een succes te maken, ontvangen wij graag een bericht. Het makkelijkst is om te mailen naar info@stadsfestivalhoogeveen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen