Amusement

Coole Kids Dag wederom een groot succes!

Hoogeveen-Afgelopen zaterdag 8 juli straalden de streetdance kids van Top Fit Hoogeveen tijdens de eindvoorstelling ‘Coole Kids Dag’ op het theaterpodium van de Tamboer.

Maar liefst 248 kinderen stonden in de spotlights voor een publiek van bijna 1200 toeschouwers verdeeld over vijf shows.

Top Fit Hoogeveen geeft op diverse locaties les. En elke locatie had een eigen show. De afgelopen maanden hadden de streetdance kinderen hard geoefend op de dansjes die zij het afgelopen seizoen hadden geleerd. En nu was het tijd om te schitteren. Best wel spannend om voor zo’n groot publiek op te treden. Maar wat hebben de kinderen het goed gedaan. Van de jongste 4 jaar tot en met de oudste 19 jaar. Ook onze selectie groepen en demo groep hebben een spetterend optreden gegeven.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde eindvoorstelling! De komende twee weken hebben we nog ouder en kind streetdance lessen en nog een spelletjes les met o.a. muziekbingo en dan kunnen de kids genieten van de zomervakantie!

Foto’s: Mark Otten en Gert Meijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen