Amusement

Cody Hidding blijft verrassen en zijn dromen najagen

Hoogeveen – Na een jaartje weinig nieuws omtrent Code-E (Cody Hidding) is er toch veel gebeurt. Hij bracht de plaat Sonata en Boundaries uit bij zijn platenmaatschapij Ignition Digital, het talentenlabel van het grote Gearbox Digital. Ook deze 2 platen kwamen allebei weer terecht in de hardstyle top 100.

In Juni had Cody Hidding de eer om op het grote intents festival te draaien. Een van de grootste hardstyle festivals van europa met een bezoekersaantal van 60.000 mensen uit de hele wereld. In Augustus mocht Cody weer een tripje maken naar Noorwegen om daar te draaien op het grootste hardstyle bootfeest van de wereld genaamd Hardcruise. In de tussentijd heeft Cody veel muziek gemaakt maar weinig uitgebracht. In September kwam Cody in contact met X-Bone het talentenlabel van Scantraxx. Scantraxx de platenmaatschappij waar hij vanaf het begin al graag onderdeel van wilde zijn. Voor Cody was de keuze gauw gemaakt. Hij voelde zich al een tijdje niet meer thuis bij zijn eigen platenmaatschappij en maakte in oktober de overstap naar X-Bone. Cody had het gevoel dat zijn muziek niet echt paste bij zijn vorige platenmaatschappij en zijn muziek past wel degelijk bij het geluid van X-Bone.
Op 15 November kwam zijn eerste single genaamd Symbols uit bij X-bone.
Symbols is geïnspireerd door de film The da vinci code. En past naadloos bij X-bone. Symbols knalde meteen de top 100 in. Inmiddels staat Symbols op plek 40 in de hardstyle top 100. En na verwachting zal de plaat blijven stijgen in de top 100. Ook op Spotify word de track vanuit alle werelddelen keihard gestreamd.
Nieuwe platenmaatschappij, Nieuwe website,
Sinds kort heeft Code-E ook een nieuwe website. Op zijn website kan je al zijn muziek vinden en daarbij korte verhaaltjes waarin hij uitlegt hoe die plaat tot stand is gekomen. Tevens staat Cody Hidding als headliner op het oud en nieuw feest van Hoogeveen op het marktplein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen