Amusement

Circus Salto opent voorstelling speciaal voor ouderendag

Hoogeveen – Vandaag opende Circus Salto hun tent aan De Markt speciaal voor ouderendag. Er waren drie voorstellingen te bezichtigen die speciaal voor ouderen zijn gericht, met kleinschalige optredens en kleurrijke kostuums. De nostalgische sfeer en de mix van mix van circus, theater en muziek nemen de bezoekers mee terug in de tijd. Herkenning, herinnering en vermaak staan centraal.

Het begint op Nationale Ouderen Dag al een traditie te worden. Vijf jaar achtereen organiseerde Stichting Actief Samenleven uit Pesse de Ouderen-4-daagse, een project waar in 4 dagen jaarlijks zo’n 80 lang gekoesterde wensen van kwetsbare en eenzame ouderen in vervulling werden gebracht. In 2019 werd het tijd voor iets nieuws. Drie circusvoorstellingen op Nationale Ouderen Dag.

Morgen, 7 oktober, wordt het circusfeest compleet gemaakt met drie voorstellingen voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Vorig jaar heeft Stichting Actief Samenleven voor het eerst een tweede dag toegevoegd voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en dit werd zo’n groot succes dat ook dit jaar een tweede dag is geboekt.

Deze twee prachtige circusdagen worden mogelijk gemaakt door een fraaie donatie van het dr. C.J. Vaillant Fonds.

Meer informatie is te vinden op www.actiefsamenleven.nl.

Foto’s: Gylvano Metselaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen