Amusement

Circus Renz Olympia komt naar Hoogeveen

Circus Renz Olympia komt naar Hoogeveen parkeerterrein Markt-Noord aan de Willemskade en de Schoolstraat Circus Renz Olympia is blij om na twee jaar met een unieke en eenmalige samenwerking met Circus Olympia op tournee te kunnen gaan in Nederland. Van 16 juni T/M 19 juni in Hoogeveen

In de sfeer van de echte Renz Berlin-traditie krijgt het publiek onder de naam The Show Must Go On een voorstelling te zien met paarden, honden en kamelen, maar wordt het hooggeëerd publiek ook mee teruggenomen naar de tijd van Grease. Uiteraard ontbreekt een trapeze-act niet en zullen ook de jongste clowns niet ontbreken. En wie denkt dat een stoel alleen is om op te zitten, denkt daar na de show heel anders over. Circus Renz Olympia is al met al een klassiek circus vol met schoonheid en dierenliefde, in een hedendaagse voorstelling.

Voorstellingen

Het circuscomplex zal worden opgebouwd op de Markt. De voorstellingen vinden plaats op donderdag 17.00 uur vrijdag om 17.00 uur, zaterdag om 15.00 uur, zondag om 14.00 uur Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij de circuskassa tijdens speeldagen (behalve op de zondag) tussen 11.00 en 12.00 uur of een half uur voor aanvang van de show. Pinnen is niet mogelijk. Meer informatie is te vinden op www.circus-renz.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen