Amusement

Basement Bigband meets BlueNote Bigband

Meppel – De Basement Bigband en de BlueNote Bigband delen op donderdag 18  
april  om 20.00 uur het podium. Op de setlist van beide de bands  staat werk van Count Basie, Thad Jones, Pat Metheny. Liefhebbers van bigband komen volledig aan hun trekken bij dit gevarieerd bigband concert waar bij swing wordt afgewisseld het hippe beats.  Het concert vindt plaats in de theaterzaal van CCM De Plataan in Meppel. Toegang is gratis.

Basement Big Band
De 18-koppige Basement Big Band uit Meppel staat onder leiding van Maarten Gal. De band heeft een zeer gevarieerd repertoire en treedt regelmatig op in de regio. Voor alle optredens geldt dat de band graag wil laten horen hoe aanstekelijk en verfrissend bigbandmuziek is. Het enthousiasme van de bandleden is groot en het streven is om dat enthousiasme over te laten slaan op het publiek. Tijdens dit dubbelconcert speelt de band nieuw, verfrissend repertoire.

BlueNote Bigband

De BlueNote Bigband is niet meer weg te denken uit de muziekscene in Drenthe en omstreken, vooral in de thuisstad van de band: Assen. Bestaande uit enthousiaste musici van allerlei leeftijden is het een veelzijdig jazzorkest, dat niet bang is om uitstapjes te maken naar andere muziekstijlen..

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen