Balance sluit niet alleen Koningsdag af, maar ook carrière

Hoogeveen –  Balance heeft na bijna 40 jaar een einde gemaakt aan hun Carrière. De top band uit Hoogeveen heeft besloten niet meer op te treden in de toekomst. Koningsdag 2023 is besloten om hun allerlaatste optreden te geven.  De band verzocht de fans massaal te komen en te genieten, te dansen en mee te zingen met de laatste liedjes die deze band zou geven. En vooral een afscheid te nemen met een lach en een traan. 

Tijdens het tweede nummer kwam spontaan uit het publiek een banner omhoog. Hierop stonden de woorden “Balance Bedankt” Hiermee willen de fans de band bedanken voor alle mooie jaren van muziek. Balance liet ook in Hoogeveen weer zien een gouden band te zijn, die goed op elkaar is ingespeeld. De muziek en het plezier spatte van het podium af. Dat iedereen nog een laatste concert van Balance wou zien viel te zien aan de grote opkomst voor Café de Lijst.

Voordat Balance op het podium kwam mocht de band 4-Motion ook afkomstig uit Hoogeveen het spits afbijten. En het publiek alvast opwarmen voor de band die er na kwam.