Amusement

Actie Kledingbank en La Dolce Drenthe op Radio Hoogeveen

Hoogeveen – Twee onderwerpen deze week in het programma RegioRadio: De noodkreet en ‘1 Euroactie’ van de Kledingbank en het La Dolce Drenthe Festival op Nijstad.

De Speelgoedbank Robin Hood en De Reddende Engel (minima-voorziening) hebben geen onderdak meer en kunnen niks meer betekenen voor hun doelgroep. Nu komt ook de Kledingbank in problemen. Om hiervoor aandacht te vragen en het komende jaar te kunnen overleven organiseert de Kledingbank een ‘1 Euroactie’ wordt op zaterdag 30 maart in de Kledingbank aan de Fabrieksweg 2a in Hoogeveen.
De verkoop wordt gehouden van 09.00 tot 17.00 uur.

Op woensdag 10- en donderdag 11 april vindt op het terrein van LIDO Nijstad de 1e editie plaats van het La Dolce Drenthe Festival. Studenten van het Alfa-college organiseren dit tweedaags evenement, wat meteen de opening is van het recreatie- en toerismeseizoen LIDO Nijstad. Het thema is ‘Gezondheid en goede voeding’. Het festival begint beide dagen om 13:00 uur en gaat door tot 19:30 uur en is bedoeld voor jong en oud. De toegang is gratis.

Heeft u nieuws uit uw dorp of wijk en wilt u daarover komen vertellen op de radio? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com
RegioRadio is iedere donderdag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt online luisteren via www.radiohoogeveen.nl en natuurlijk via de live stream op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen