Noordscheschut – Over een aantal weken is het een week lang feest in Noordscheschut, nu al zijn de voorbereidingen in volle gang. Op donderdag 30 augustus komt Qmusic the Party – 4uur FOUT! naar de feesttent.

Het is precies wat de titel al zegt, 4 uur lang hits uit het Foute Uur van Qmusic die er voor zorgen dat het één grote “OJAAAAAA” avond wordt! Feesten, dansen en zingen op de muziek die zo fout is dat het weer goed is en daarnaast weten de DJ’s van Qmusic vaak net de klappers te vinden die je eigenlijk alweer vergeten was, maar waarvan je blij wordt ze weer te horen! Begin maar vast met je warming-up want 4uur lang los gaan is niet niks, het lijkt wel topsport!
Dresscode: Hoe Fouter Hoe Beter!!! Er loopt deze avond een deskundige jury door de zaal die de outfits zal beoordelen. De winnaar gaat naar huis met 15 muntjes ter waarde van € 30,-!
Kaarten voor dit Foute Feestje zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij ‘t Miniatuurtje en Cafetaria Troost. Tevens kaartverkoop aan de tent. Locatie: Feesttent Tent open: 20.30 uur Aanvang : 21.00 uur Einde: 1.00 uur

ook een evenement, dorpsfeest? Neem contact op, en we zorgen dat het in de agenda  komt