Muziekavonden De Lijst avond 2 van 6

Hoogeveen – Zaterdag 23 juni is er livemuziek op het terras van café de Lijst.  Deze keer zijn er 2 acts, de gelegenheidsformatie van Beau Veldkamp met the Kid en Sugadaddy, en als voorprogramma Timo de Jong. De optredens beginnen om 16:00 uur en de entree is gratis.
Beau Veldkamp + The Kid & Sugadaddy
Dit gelegenheidstrio bestaat uit zangeres Beau Veldkamp, gitarist Thomas van den Berg en contrabasist Paul van den Berg. Beau Veldkamp is geen onbekend in de muziekwereld, ze zingt in de band Funky Blues Soul Riot waarmee ze altijd op de TT-nachten speelt. Haar stem doet soms denken aan die van Berth Heart en soms aan die van Amy Whinehouse. Thomas van de Berg is beter bekend als Kid Harpin en maakt o.a. deel uit van het duo The Guitar Guy and Kid Harpin´ en The Tru Tones, in deze samenstelling speelt hij geen mondharmonica maar begeleidt hij Beau op gitaar. Paul van den Berg wordt in de muziekwereld The Sugadaddy genoemd. Paul speelt in meerdere bezettingen waaronder o.a. The Tru Tones en Sugadaddy & The Honeydrippers.
Timo de Jong (voorprogramma)
Timo de Jong is een gedreven Nederlandse muzikant die tijdloze liedjes maakt door country, folk en popmuziek te mixen. Nummers die zijn eigen verhaal vertellen, maar die voor iedereen te beluisteren zijn. In 2016 bracht Timo 2 goed ontvangen albums uit en voerde meer dan 120 optredens op verschillende podia door heel Nederland op, waarbij hij het podium deelde met verschillende nationale en internationale acts.
Foodtruck en springkussen
Deze middag wordt het eten verzorgd door Fan Food on Wheels. Tevens is er een springkussen aanwezig voor de kinderen.