1e Bezoeker voorverkoop Muziekweekend Pesse om 14:30 uur aanwezig

Pesse – De voorverkoop van Muziekweekend Pesse is vanavond om 19:30 uur van start gegaan in Ontmoetingscentrum De Wenning in Pesse. Honderden mensen stonden de popelen voor de deuren om hun kaartjes te bemachtigen. Enkele jaren geleden is het voorgekomen dat één avond volledig uitverkocht raakte tijdens de voorverkoop. Zal dat ook dit jaar weer gaan gebeuren?

Om half drie in de middag meldde de eerste bezoeker zich al bij De Wenning in Pesse, om de allereerste kaartjes te kunnen bemachtigen. De man is door vrijwilligers binnen uitgenodigd voor een kopje koffie om op te warmen. Om half 8 zat de eerste zaal vol met mensen en stonden ook buiten nog enkele honderden mensen te wachten, terwijl de rij nog steeds langer en langer werd.

De artiesten van de vrijdag- en zaterdagavond waren al bekendgemaakt, maar ook de laatste artiesten van het GigaG Festival op de donderdagavond zijn nu allemaal bekend. Tijdens het GigaG Festival op donderdag mogen de bezoekers genieten van muziek van René Karst, Dikdakkers, Lucas en Gea, Esmée Smit, Henk Harders en Jan Smit. Op de vrijdagavond van Muziekweekend Pesse mogen André Hazes, Edwin Evers Band, Davina Michelle en Nielson het podium betreden en op de zaterdagavond staan Kensington, Within Temptation, Navarone en The Crooked aangekondigd.

Kaartjes in de voorverkoop kosten €39,50 per ticket per avond. Na de voorverkoop kosten deze tickets €44,50. De verkooppunten van kaarten die na de voorverkoop nog beschikbaar zijn, zijn nog niet bekend. Hierover volgt in een later bericht meer. Houdt daarom ons dossier “Muziekweekend Pesse” goed in de gaten voor de nieuwste berichtgevingen over het festival.