Amusement

18 maart 2023 No Name terug in Nieuwlande

Na een mooi optreden in de Tamboer in 2019 trad No Name op 29 februari 2020 weer eens op in Nieuwlande. Ooit, vele jaren geleden, speelde de band regelmatig in Dorpshuis het Dwarsgat. Nu komen ze dus nog een keer weer naar de Opsteker. Er zijn al best wat kaarten voor 18 maart gereserveerd.

Deze keer staat het optreden ook een beetje in het teken van het 10 jarig jubileum van de Stichting actief samenleven. Deze stichting stelt zich ten doel om allerlei acties te organiseren voor o.a. mensen die soms wel eens een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo organiseren ze bv ieder jaar op nationale ouderen dag het zg ‘Circus in de zorg’. Een gedeelte van de opbrengst van de entreegelden gaat naar deze stichting. De zaal wordt ingericht met een aantal zitplaatsen, maar natuurlijk zal er ook alle gelegenheid zijn om, voor wie dat wil, haar of zijn danskunsten te vertonen.
Een kaartje kost 10 euro. De zaal is open vanaf 20.00 uur en we beginnen om 21.00 uur. Dus kom as zaterdag naar Nieuwlande voor een ouderwets muziekfeestje en steun gelijk een goed doel! Pinnen is niet mogelijk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen